5-7 februari

I fredags började lektionen med engelska. Malin hade förebett en lektion där eleverna skulle repetera de större kroppsdelarna samt gå in på ansiktet. Eleverna fick bland annat göra ett självporträtt där de sedan fick samtala med varandra, exempelvis, My eyes are blue. Sedan sjöng vi en ramsa tillsammans och sjöng head and shoulders, knees and toes. Detta är väldigt uppskattat hos eleverna och det märks att eleverna behöver en paus ibland när de är längre lektioner och då kan sånger med rörelser vara ett bra alternativ att göra. 



 
Lektionen efter skulle Malin ha i trean. Det var lite nervöst men det gick jättebra. Vi hade skrivstafett där eleverna var fyra stycken i varje grupp. Eleverna började att skriva början på en saga på ett varsitt papper och sedan skickades de runt för att få en fulländad saga. Här kan resultaten bli väldigt roliga och eleverna skötte sig bra. Här tränar eleverna på en sagas uppbyggnad, stor bokstav och punkt samt handstilen. De elever som ville fick läsa upp sagan inför klassen. 

Efter detta läste Malin högt för eleverna ur deras högläsningsbok och eleverna gjorde kompismassage samtidigt. Det var roligt att lära känna eleverna i trean bättre. 
 
I F-2 hade Kristina högläsning och bokstavspyssel. Eleverna fick forstätta med sina ugglor som de fick måla och dekorera. Eleverna tycker att det var väldigt roligt och ugglorna blev jättefina!!! 
 
Sista lektionen hade vi matematik och där arbetade eleverna med sin egen planering. 
I slutet av dagen kom även Malins mamma och pappa och hälsade på i skolan och tittade hur vi hade det. 
 
Här är vi och vår bästa handledare!

Kvällen spenderades på Skandinaviska baren där det var Abbakväll och karaeoke. 
 
På lördagen tog vi en långpromenad till Maspalomas öken där vi återigen träffade Malins föräldrar och gick runt på sanddynorna och åt lunch. 


Under kvällen träffade vi våra grannar från hotellet och åt middag på en fin restaurang i Playa del Ingés som heter Fusion. Väldigt gott! 


 
Idag, söndag har vi bara slappat vid poolen och just nu håller vi på att planera inför morgondagen. 

//Malin och Kristina 
Allmänt | |
#1 - - bblaze:

vad kul du har..

Upp