Fredag 29 januari

Kristina hade bland annat engelskalektion med F-2an där The Body var i fokus. Det var första gången hon höll en lektion i engelska. Malin filmade då en universitetslärare ska titta på den inför det kommande trepartssamtalet. Lektionen gick bra men det är ganska speciellt att undervisa ett annat språk för barn. Det är något att öva på!

Vi var också med om vårt första hej-då till två av eleverna i klassen. Det är ett syskonpar som ska åka tillbaka till Sverige efter ungefär två månader på Gran Canaria. En av deras föräldrar har gjort VFU på skolan precis som vi och pluggar också på Stockholms universitet. Det är alltid tråkigt när elever slutar, de blev avtackade på skolgården och innan de gick blev det kramkalas i klassrummet. 

Så fint att se alla kärleksfulla elever! <3


På eftermiddagen tog vi bussen till Las Palmas och besökte Primark! Vi fikade och hade det mysigt innan vi åkte tillbaka till San Agustin. Bussresan tog ungefär en timme, men då var det inte en expressbuss. Biljetterna kostade cirka 6 euro per person, om vi åker till Las Palmas igen så tar vi nog den snabbare bussen och kollar upp möjligheten att köpa dagkort eller liknande.  

Allmänt | |
Upp