Torsdag 11 februari och fredag 12 februari

Under torsdagen hade Malin sitt trepartssamtal. Det kändes utvecklande och Malin fick många bra tips!

 Under dagen hade eleverna NO-lektion där fokus låg på matens väg genom kroppen. Vi gick även ut på skolgården och mätte ut hur lång en tjocktarm och tunntarm var vilket eleverna tyckte var fascinerande. De hade också svenskalektion där veckans läsläxa lästes. Vid lunch hade vi handledning ute i solen där vi pratade om bland annat bedömning och dokumentation.  

På eftermiddagen planerade vi och förberedde för några nya elever som börjar på måndag.

På kvällen var det dags för vår tredje och sista grillkväll med grannarna på Sirena. Vi hade förberett ett quiz som våra grannar fick göra tillsammans i par. Vinnarna fick en flaska bubbel! Quizet var verkligen uppskattat och alla hade det trevligt.



På fredagen hade Malin engelskalektion med klassen där temat My body började avslutas. Temat tar helt slut nästa fredag, men då är inte vi här längre. Eleverna fick också bokstavspyssla på bokstaven H. Eftersom det är Alla Hjärtans Dag på söndag fick eleverna göra hjärtan. De flesta gjorde hjärtan till sina föräldrar. Gulligt att se vad alla skrev för något.

Efter den lektionen hade förskoleklassen förskola och 1-2 matte. Här fick eleverna arbeta med olika problemlösningar i grupper. Detta tyckte alla elever var väldigt roligt och samarbetet mellan dem fungerade bra. Matematiklektionen avslutades med genomgång av stapeldiagram. Efter det önskade vi alla elever, lärare och föräldrar trevlig helg. //Malin och Kristina 

Allmänt | |
Upp