Tisdag 9 februari

Om exakt en vecka åker vi hem till Sverige igen! Tiden går för fort och vi vill gärna stanna längre <3
 
Idag började dagen med svenskalektion där Malin introducerade veckans bokstav som är H. Eleverna arbetade i sina bokstavsböcker eller andra svenskaböcker. 
 
Efter rasten hade eleverna i F-2an bildlektion tillsammans med eleverna i årskurs 3 då deras vanliga lärare övervakade ett nationellt prov för de äldre eleverna. Under bildlektionen fick samtliga elever vara utomhus och måla av någonting på skolgården med bara blyertspenna.
  
 
  
 
Innan lunch hade vi handledning där vi pratade om bland annat gårdagens och dagens lektioner. Vi pratade även om de kommande trepartssamtalen vi ska ha med vår universitetslärare imorgon och på torsdag. 
 
På eftermiddagen ringde vi ett testsamtal till vår universitetslärare via Skype för att testa att ljud och bild fungerar - och det gjorde det. Imorgon har Kristina sitt trepartssamtal medan Malin har det på torsdagen. 
 
Ikväll ska vi äta tapas med några av våra grannar. Men innan det ska vi slänga in en tvätt och gå en promenad!
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Saknar er ! Puss och kram /liza 💗

#2 - - Lars Mattsson:

Hej Kristina och Malin,

Jag vill ge er beröm för er fina blogg och alla fina bilder ni tagit. Vad jag speciellt vill uppmärksamma är språket och ert sätt att uttrycka er, vilket jag tycker är föredömligt.
Hare bra
Lars

Svar: Hej Lars!
Vad roligt att du läser och följer vår praktik här på Gran Canaria.
Tack så mycket!! En vecka har vi kvar nu.
Hälsa farmor och Kathy!! :)
Detsamma :) // Malin och Kristina
Kristina & Malin

Upp