Fredag 12 februari, kväll, lördag 13 februari dag

När vi kom hem från skolan hoppade vi snabbt in i duschen för att sedan åka till Las Palmas med våra grannar. Här i San Agustin var vädret strålande men i Las Palmas var det riktigt mulet fast det ligger en knapp timma härifrån. Vi följde i alla fall med våra grannar till deras hotell och drack bubbel. Sedan gick vi ut på en fin restaurang vid havet och delade på entrecote och paella. Jättegott! Efter det var vi mätta och belåtna och promenerade längst med strandpromenaden. Vi sprang också in på Primark en snabbis och handlade lite småsaker som vi glömde sist.



På kvällen kom våra andra två grannar till hotellet och vi drack och åt lite snacks innan det var dags att bege oss mot karnevalen. Det var sjukt mycket folk och många var utklädda. Vi hade jättebra platser som vår ena granne fixat i veckan. En plats kostade 10 euro. Det var jättekul! Det var som en skönhetstävling mellan 15 tjejer som hade otroligt fina dräkter som rullade på hjul. I slutet vann en av de tävlande och då var det massor av fyrverkerier. Detta höll på ganska sent så vi kom hem runt 2-tiden med buss.

Nu börjar hemresan närma sig vilket känns tråkigt. Tiden här har verkligen gått fort men det har varit en riktig upplevelse och väldigt utvecklande på många sätt.

//Malin och Kristina

Allmänt | |
Upp